Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

Ser inget alls,
Vandrar på gatan och ser på molnen
Marken som normalt svalkar steker mig var stund,
dör aldrig, men ändå hela tiden..

Ser inget alls,
väntar på att solen går i moln,
att svalkas av mörkret som lyser starkt
längan att värmas av kylan.

Ser inget alls,
-förutom dig i allt,
...




Fri vers av Micke Magnusson
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-07-08 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micke Magnusson

Mina favoriter
måsten