Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättens Ljus.

Jag gillar dig

Jag gillar att du ser
Mig med sanning
Att du ser
Vad som finns och saknas
Att jag är en jävla idiot
En dålig ursäkt till man
En patetisk nolla
Att du ser
att jag aldrig skulle kunna regissera filmen om ditt liv.

Jag gillar att du förstår
mig
Att du ser
Vem jag inte vill vara
Att jag betraktar dig ur alla sorters ljus
På avstånd

Jag gillar att du inser
Att jag är en feg ursäkt till människa
Att jag aldrig skulle våga agera på mina drömmar
Du inser att jag är en skam

Jag gillar hur du trycker ner mig i skiten
Du får mig att vakna och sluta drömma

Jag gillar dig,
Men jag mår skit i din närvaro.




Fri vers av Micke Magnusson
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-08-26 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micke Magnusson

Mina favoriter
måsten