Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Violenceheartburn

Du säger att han gett dig sin eviga kärlek,
men egentligen ger han dig bara några
drömmar att andas av.
Han äter dina kyssar, smutsar ner din kropp med sina smutsiga
fingrar och säger att han älskade dig över allt annat.
Han förstår att du tror vartenda ord,
att du inte tänker lämna honom.
Du säger att det här var det bästa,
som någonsin hänt dig,
att du älskar honom mer än själva livet.

Nej, min älskade lilla flicka,
jag vet att du är värd mer än nermalet grus.




Fri vers av rabbitheart
Läst 172 gånger
Publicerad 2004-05-01 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart