Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårda vackra kvinna


Hon är en hård kvinna att leva med
Men vad kan jag göra
Jag är så otroligt kär i henne och det vill jag ju inte förstöra
Alla dom känslorna som jag har

Hon är en hård kvinna, en tuff Lady
Jag älskar henne ändå fast att jag tycker att hon ibland är lite
för crazy
En crazy Lady baby
Så vad kan jag göra
Jag älskar ju henne så mycket så det vill jag ju inte förstöra
Alla dom känslorna som jag har
Hon får inte bara försvinna
Hon måste bara stanna kvar hos mig

Hon är en hård kvinna
Men det gör ingenting
När hon är arg och jagar mig på stranden dyker jag bara ner i vattnet eftersom jag vet att hon är dålig på att simma
Jag har försökt att lära henne
Men det hände visst någonting när hon var liten så nu är hon rädd för vattnet
Och det accepterar jag
Så när hon är arg på mig så tar jag bara mig helt enkelt ett litet bad
med ett leende på mina läppar
Retsamt värre tycker hon säkert
Så nära men ändå så långt borta

Hårda vackra kvinna
Jag älskar dig

Ken Cassel
3/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 13:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärleken är förunderlig
ter sig underlig ibland
2008-07-03

  Anders Nordlander VIP
Om hårdheten andas omtanke så dör inte kärleken!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel