Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom ihåg Det är poesi Så fri tolkning på den här


En man utan någon skam


Självupptagen
Har svårt för att kommentera andras dikter
Har alltid en anledning om varför
Om du argumenterar säger han bara
Därför
Världens äldsta svar
Han säger att tiden räcker inte till
Världens äldsta försvar eftersom ingen annan har fler timmar än han
Men så kallas han ju också för
Dom Tusen anledningars man
Han som tror att han har dispens
Rätten att göra precis hur han vill
Tydligen är han helt likgiltig
Likgiltig måste tydligen vara hans sigill
En man utan någon skam

Ken Cassel
3/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel