Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2:a Januari

Är detta meningen med livet
Att släcka öronen när väckarklockan ringer
Och drunkna i kudden
Bara för att slippa gå upp

Att gå i ide
Smeta in kroppen i fett
Och lägga en ask med chokladpraliner bredvid
Det behövs inget mer

Älska mig hårt
För i mig gör det ont
Pratar pretentiöst
Men meningen är borta




Fri vers av Cinnika
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika