Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3:e Januari

Älskling vill du tonsätta mitt liv
Välj krona eller klave
Jag singlar slant med femtioöringen som jag hittade på vägen
En början på en miljon precis som alla andra

Prestationen kväver mig
Kräver ansvar och uppmärksamhet
Jag gråter som jag gjorde när jag var liten
Har fortfarande inte lärt mig att dölja

De andra tror de bryr sig för det har de blivit lärda
Men de äter sig mätta och går
om de inte stoppar fingrarna i halsen
och lämnar mig i sina spyor




Fri vers av Cinnika
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika