Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4:e Januari

Att springa i spåret
Tills blodet färgar slemmet rött
Bara jag inte gråter
Så tackar jag

Varför tar det inte slut
Precis som det brukar
Man kan inte vara mörkrädd hela livet
Tystnaden tjuter i mina öron

När jag inte kan sova
Kommer paniken
Lamslår mina tankar
Och slår min panna blodig mot väggen




Fri vers av Cinnika
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika