Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom smaka mig

 

Kom smaka

min soldränkta hud

 

Kom kyss

mina blombladsläppar

 

Ja, så ja, just så

 

Kom slicka

alla mina röda läppar




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-03 16:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
O så vackert..erotik med klass!!!
2008-07-07

  korpfjäder
sådär bara?
2008-07-06

  Carola Zettergren
WOW urtjusigt sensuellt!!!!
2008-07-03

    JJ VIP
Äggande och oerhört vackert skrivet! Mvh. JJ.
2008-07-03

  micke marin
Hoppla hoppla, jojo, ja ja.
just så ja, just det.
joråsåatteh
2008-07-03

  RogerIvan
Livets gåva till mänskligheten,
det är ni, alla vackra kvinnor.
Solbrända, kurviga, läckra , fräckt utmanande.

Med sagolika läppar, att både slicka och kyssa...
Att föra håret åt sidan, och kyssa er i nacken...

Och,,, allt,,, det,,, där,,,

-Ja Så, Just Så...
Säger ni...

Galen blir jag
Galen är jag

Och ni...
Ni bara ler...
2008-07-03

  Hannadraken
Ojsansa ...

*rodnar klädsamt*
2008-07-03

  Quasimodo
Hett och sensuellt i läppars beröring !!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP