Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg ett TV program häromdan, där en man kommenterade som nedan.


Argare kan ingen vara



Varje gång man blir arg
Så förkortas livet med en vecka
Så hur fan kan de leva tills de är 94
De där sura kärringarna….
Sa han….

Jag funderade, de kanske bara är arg en enda gång
Men i 94 år…




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 16:23



Bookmark and Share


  RogerIvan
Jag tror att alla blir arga då och då...
Bara det att många blir bara arga inåt...
Så det kanske inte syns så mkt?
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO