Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolering

Gullfiber
Rockwool
Host host
Varje gång det kommer nån ny variant
Så är det
”den är helt risktfri”
host host
klia klia

Inga symptom
Helt säkert, bra isolering med
Bättre än förr
Mycket bättre
Host host

Klia klia

Så de erkänner i sin reklam
Att den var värre förr
Men…
”Nu är den bra”
(sa de inte så förr med?)

Lite som tvättmedel i TV reklamen
Eller ”ny tandkräm”
Finns de inget seriöst sinne
Ens i en bransch där produkten kanske
Blir kvar i 100 år, eller mer

Visning av GULLFIBER på bygget
1981, bildband och macka
Sen, har ni frågor?

Hagström höjer rösten
”Vem är det som äger Gullfiber
är den där jävla Wallenberg”
(host host)

Kanske den bästa kommentaren
Angående det bolaget…
Klia klia, host host…




Fri vers av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 01:55



Bookmark and Share


    *Zenobia*
människor är försöksråttor....
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO