Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosevin och starka känslor. Orden kommer istället för handling.




Drömmara

Min värld förstår mig inte

från mig är det ömsesidigt

varför inte?

 

sysslor måste göras

kraven fyller mig

kan jag höras?

 

i drömmen dör jag

"kom igen grabben":

nya tag?

 

min sömn ger mig stillhet

drömmen tröstar utan sanning

ingen verklighet?

 

när jag slutligen försvinner

får jag ro

vem vinner?




Fri vers av Vilseman
Läst 535 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek