Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är något som jag måste säga till dig

Jag tycker att du verkar vara en helt underbar tjej och undrar om du nu vill bli min
Någon som jag kan skryta med
Har ni sett min tjej
Har ni sett att hon är både vacker och fin
Hon är som mitt eget kärleks vin
Jag är så lyckligt lottad

Det är något som jag måste säga till dig
Måste få skryta lite
Jag är så lyckligt lottad ....

Ken Cassel
4/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel