Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr, så misstänker jag vem du är


Blockerad

Brukar kunna göra vad jag vill
Men nu står tydligen någon i vägen
Jag undrar vad hon egentligen vill
Är det mig som hon pratar med
Kan hon inte se att jag är blockerad just nu och vill ingenting annat än att bli lämnad i fred
Söka mina egna svar

Blockerad
Tyvärr, just nu är jag distraherad
Och jag kan inte förstå varför
Så många frågor men så få svar
Här står jag ensam kvar

Ken Cassel
4/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 20:04



Bookmark and Share


  MammaMia
Nu händer det både ett o annat här på poeter..... Vad pågår Ken??? Vem gör något mot dig??? Du är godheten själv.... Kram MG
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel