Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vill klaga på någon här på Poeter.Se

Så förnämligt
Om jag vill klaga på någon här på Poeter.Se kan jag blockera någon för att sen själv slänga in några snälla ord till vederbörande utan själv behöva oroa mig för att få ett svar tillbaka
När jag hörde av mig till Poeter .Se var jag tydligen blockerad
Censurerad
Fick inte säga min syn på det hela
När dom inte lyssnade på mig fick dem att känna mig som om det var jag som fela
Det är som ett enda stort misstag
Jag har ryggen fri
Och det är sant

Ken Cassel
4/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 20:23



Bookmark and Share


  anits VIP
märkliga saker händer
ibland, fattar inte vad
det handlar om
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel