Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon kastar mig

Du tar emot mig på en lyra
Du kastar facklan uppåt och låter stjärnorna yra
Som små gnistor sprakar dom nu för både dig och mig
Jag älskar dig
Vi älskar varandra
Tillsammans hand i hand börjar vi båda att framåt vandra
Rakt in i paradiset kastar vi in oss ii i stacken hos en myra
Ta emot mig
Du gamla du fria
Låt oss dricka oss fiulla och bli alldeles yra
Och det vill du tro att min älskade kommer att tycka om!?
Nu är goda råd dyra att hyra

Någon kastar mig ....

Ken Cassel
4/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel