Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har aldrig känt mig så ensam

Du sa att du inte behövde mig
Du sa bara Hej då
Där stod jag ensam kvar på bryggan som ett fån
Ensam på en öde ö
Har aldrig känt mig så ensam
Jag trodde att jag skulle dö av ensamhet fundersam över varför du betedde dig så
Varför du lämnade mig ensam i regnet
Ensam åt mitt öde på en öde ö
När du lämnade mig trodde jag att jag skulle dö
Vilken tur att jag klarade mig ändå

Ken Cassel
4/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 22:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Ensam kan man känna
sig många gånger i dag
hände mig alltid ensam
när det behövs två
händer till
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel