Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr var jag tvungen att peka ut dig Svenna, det är kanaske inte helt OK, men jag står för det!!! Tar bort denna text kl 24.00


Till Svenna Jensen

Hej Svenna

Måste skriva så här eftersom jag inte kan svara dig på annat sätt!! Det blir det sista jag skriver till dig!!!

Det är ju du som inte tålde kommentaren, du skriver att jag fixade själv att jag blev blockerad av dig. Som vanligt så skyller du bara på andra! Tycker att du skriver en del jättebra texter, men jag fick till svar från dig att du inte litade på det jag skrev! Jag berättade om mitt livs trauma för dig, jag fick till svar att du fnyser åt andras livskriser. Jag har varit vänlig mot dig, försökt förstå. Din dikt; som heter Kvinnomaffian tycker jag är otroligt vinklad. Det är väl inte bara kvinnor som jobbar i socialtjänsten, eller har jag fattat din text totalt galet. Ursäkta isåfall. Upphäv blockaden, jag ska aldrig mer skriva kommentarer till dig. LOVAR på heder och samvete.

Mvh Anders Nordlander




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 22:20



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Hej Svenna!!!

Roligt att det går att skriva svar till dig igen! Skriver man dikter så får man tåla en och annan kommentar, så tycker jag i varje fall. Visst jobbar många kvinnor inom ditt yrke såväl som inom mitt, men att kalla det maffian det är vädligt magstarkt tycker jag! De har väl mer vårdsamma metoder??? Visst kan jag se en fara med att ett kön blir överrepresenterat inom ett yrke, det är aldrig bra! Det är ju inte heller bra om det vore motsatsen, det har vi väl fler exempel på att det inte lyckats!

Jag är fortfarande ledsen på dig för att du skrev att min dotters död var en livskris som du fnös åt, det kan väl inte vara möjligt att du menade det???

Jag vill inte att vi ska vara ovänner, jag har förstått att du har gått igenom ett helvete och det verkar fortfarande vara det för dig. Jag har aldrig velat raljera med dig om det!! Hoppas du litar på mina ord, denna gången.

Och du.... man kan säga och även skriva tokigt ibland... så gör vi människor!!!

Mvh Anders Nordlander
2008-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag har full förståelse för ditt ställningstagande.
2008-07-04

  Anders Nordlander VIP
Detta är inte skoj, men tyvärr nödvändigt denna gång!!!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP