Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan

Smärtan från det inre

gör ont och värkar

Snart är det tid och
slut på all frid

Tiden blev oss given

Och vi njöt av tiden

Men allt har ett slut

Trots längtan att vara fria

Fria att

leva

skratta

gråta

Men allt har en början

Och allt har ett slut

Vi får försöka härda ut.......




Fri vers av Margithe VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 23:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Däri ligger själva kampmomentet: att härda ut.
Men kraftkällan finns tillstädes.
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP