Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte verka präktig på nåt sätt, jag är bara så trött på att vi håller på med så mycket skit som är så onödig och omständig och har ett förtryck i världen på alla håll som är helt idiotiskt. Bara TRO på att det faktiskt går att göra små förändring


Kom igen NU och gör DIN insats

Fasttakt slår mitt hjärta ett slag nära ditt jag
hoppas på revolterande volter att vi
ska vända blad i den svarta boken hitta
en regnbågssida och skriva in våra underskrifter på
att NU gör vi den omdanande förändringen NU
ändrar vi innehåll i denna underbart grymma värld NU
genomgår vi förvandlingen NU
stoppar vi varje enda felaktighet NU
bultar mitt bröst i ren förtröstan att
vi är många som hjälps åt att
förändra världen

Det är bara NU vi kan göra skillnaden




Fri vers av GaiaKaja
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-04 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja