Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga dagen...

Allt är inte lätt då....

man vill göra allt rätt

Vill vakna med de rätta svaren

Fånga allt den dagen

Ibland har dagen måsten

Ibland vill man bara vara

JA....det gäller att alltid fånga dagen

Se alla dess möjligheter

Vissa dagar har.......

Skratt och glädje
Tårar och sorg
Upprördhet
Nedstämdhet
Smärta

Allt är till för att lära

Kunna hantera det för att leva

Och se nya möjligheter....




Fri vers av Margithe VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 23:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland mår man bäst av att sänka ambitionsnivån.
2008-07-05

  Elaine.S VIP
Bra nedtecknat...om livets förutsättningar.
2008-07-04

  friheten
Kloka rader!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP