Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

 
du vilda
du tama

du onda
du goda

du blida
du sluga

du människa




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson