Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nattligt möte med urskogens väsen som beskrivit " Huldrans natt" som en helt unik upplevelse .


Skogens mystik

i den sagolika naturen

och det vackra gränslösa,

hemlighetsfulla , mörka
och fuktiga skogen

finns liv, kraft och hemligheten

OM GUD

silvervita torrträd

med breda kronor

torra lavarna

skiftande ljus och färg

bortom orden

allt var stillhet

Gud väsen lät sig förnimmas

närvarande

jag vandrade vidare

över den vackra sjön

tystnaden slumrar

långt vid horisonten

växer mina tankar

som träd

på sandjord

dragningskraft

i förhållande mellan

människan och naturen

en unik upplevelse

återvänder för en stund

till naturens hjärta,

DÄR

hittade jag vägen

till den hemligheten

"Nasrin" 3/7-08















" Nasrin" 3/ 7-08





Fri vers av Nasrin
Läst 427 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-05 00:10



Bookmark and Share


  aol
underbart
2008-08-10

  Håkan Wester
Oj, vilket språk! Du har verkligen underbara bilder! Det är inte konstigt om vi förundras av skönheten i naturen. Skiftningarna, skuggorna, raslet från vinden i lövverket. Tänk bara att under varje sten, under varje tuva myllrar det av liv. Visst är det fantastiskt?

Jag är kluven om dina särskrivningar. Samtidigt som de på sitt sätt funkar får de mig att stanna upp... Är det medvetet från din sida tycker jag att du skall ha kvar dem!

Mina förslag:
"silvervita torrträd" och "dragningskraft"
om du vill :)
2008-07-09

  Quasimodo
Ger en härligt skön känslan i samspel natur, människa och i varandet !!!
2008-07-06

  SportPoeten.
Snygg naturromantik.
2008-07-06

  Gunnel André VIP
Du fick mig att gnola: "låt mig växa stilla som ett träd i skogen. Gör mig i det lilla för det stora mogen..."
Tack för fin promenad!
2008-07-06

  Elaine.S VIP
Bilderna växer fram under vandringen du beskriver så levande och med närhet...
2008-07-06

  Ronny Berk
så vacker den naturlyriska vandringen ... som när ljus och mörker omfamnar varandra och bildar skuggbilder förtroendefull mystik... förnimmer en sakral underton som tilltalar mycket...ja...
2008-07-06

  Kristina Wallbing
Vilken vacker naturupplevelse du beskriver!!
"Där
hittar jag vägen
till hemligheten."

Ja, den finns nog där!
2008-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vacker beskrivning om Guds återspegling i Hans skapelse, naturen.
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin