Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon är inte bara blå.

Du kanske tror att dina ögon bara är blå,
men när jag ser dina ögon ser jag en framtid,
jag ser hela världen framför våra fötter,
ser ett ljus långt borta i hoppets början
våra minnen bildar ett klar blått hav
bortom hoppet på vägen mot lyckan,
där går vi på det bottenlösa havet.




Fri vers av Haugen
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-05 02:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hoppfullheten genom ett par blå ögon som blir framtidens hav.
Suveränt!
2008-07-08

  Elaine.S VIP
Den här tyckte jag om ...med få ord vävs ett då, ett nu och en framtid ihop på ett innerligt och hoppfullt sätt
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen