Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betyder mina ord något för Dig?




Lyssnar du när jag öppnar mitt hjärta?
Jag säger vad som plågar mig.

Jag säger vad som glädjer mig.
Lyssnar du på mina ord?

Lyssnar du när jag säger hur jag mår, hur jag mått och hur jag vill må?

Jag vill må med dig min kära.

Jag vill stanna hos dig, vill inte släppa greppet.
Vill inte sluta känna lukten av dig, inte sluta känna din varma hud mot min.

Den dagen kommer då fåglarnas kvitter upphör, bäcken torkar ut och blommorna vissnar.

Den dagen kommer då vinden slutar leka med ditt hår, då solen slutar värma dina kinder och regnet piskar och kyler dig obarmhärtigt .


Den dagen du inte finner mig utmed.


Om det är du eller jag som lämnat vi inte vet, men jag lovar dig att fortsätta tänka på dig, försöka vara dig nära och fortsätta värma dina kinder.

Gud har satt upp spelreglerna och ingen kan för evig leva, men visst kan vi för evigt älska?

Mitt hjärta ska aldrig kallna.
Jag ska alltid hålla en plats för dig, en plats fylld av värme, närhet och lojalitet.

En lojalitet som inte köps för pengar utan som kommer med kärlek, som kommer med tiden och som kommer för att stanna. Stanna så länge den är välkommen och välkomnas.

Välkomna mig älskling!




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-05 08:41



Bookmark and Share


  Angeldust
*Vackert *och sant lojalitet kan inte köpas för pengar.Bra skrivet kram Tinny
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg