Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av lyckan




Varför glömmer vi att bakåt se
Varför bara bråka eller le

Tänk på lyckan som vi skapat
Tänk på dem alla som oss efterapat

Vi verkligen lyckligt lottade äro
Vi verkligen guds stödjande hand bäro

Vill hålla om dig och bara njuta
Känna din värme och aldrig sluta

Ska varje natt ditt hjärta besöka
Om du inte vill ska jag i alla fall försöka

Av dina vackra ord jag alltid glädje känna
Om jag dem till vana göra så låt dem i min hud nu bränna

Ska tänka på att allt vackert kan försvinna
Ska tänka på att dagligen ditt hjärta vinna




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg