Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristendom



Ett handtag i ett stormigt våldskaos

En bunker i hopen av rebelliska och skriande filosofer

Verklighetens vampyrer solar sig i sorg
Morgondagens frälsare tynar i skuggan av idag

Varför tvivla om felen inte skär
Varför ifrågasätta om tvivlen hugger vilt

Vi glömma att ord och handling går igen
Aldrig tyder vi historiens svarta spår

Människans frukt ligger i min korg
Skämda och ruttna de äro




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-09 05:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kristendom är Jesus.
Har du mött Honom?
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg