Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktad vardag


Romantikens tid var förbi

Borta var våra gladeliga gåvor,
gåvor i form av kärleksfulla handlingar

Borta var massage, kramar och smek
Borta magin som gav oss energi till allt detta

Kvar fanns trötthetens ovilliga, bittra sanning
Kvar fanns bortförklaringar och svepskäl

Kvar fanns endast kärlekens spad




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-09 04:52



Bookmark and Share


  Blomster
Låter som en dyster vardag... Själv tycker jag vardagen är romantikens efterrätt för det är då tryggheten kommer!
2008-08-10

  Blåbäret
Kvar fanns kärlekens spad...så tunnt och innehållslöst...som en buljong bara...men det finns en grundsmak som man återigen kan koka soppa på...Bra skrivet!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg