Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har makt

Alla har makt

att tänka själv
vara elak
vara snäll
lyssna
slå dövörat till
att göra rätt
att göra fell
förlåt, jag menade fel...

alla har makt




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-05 14:08



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Hihi, gillar ditt stavfel;-)
2008-07-06

  To
Jo vi har mycket makt. Makten att välja och tänka själv. Bra!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP