Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ärlig...

Jag är ärlig och rak sa han.


Jag tyckte han bara

var dum




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-05 14:20



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ibland använder man orden "ärlig och rak" för att rättfärdiga att få vara dum. Bra skrivet!
2008-07-06

  korpfjäder
Med somliga är det inte lönt att strida.
2008-07-05

  Kalle.O
Då är ni ju båda ärliga =)
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP