Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön inför semestern

jag vill att ni vaknar nu
alla vildar som bara väntar till vardags
och tvekar om vad det är ni vill
ni som håller tillbaka
så att det värker i magmunnen på måndagmorgon
jag säger er
kör bara kör

jag vill att ni vrålar nu
ni vildar som bara viskar om vintern
att ni är högljudda och hejdlösa
nej jag befaller er

jag befaller dansaren att dansa
trots dödköttet smidig
som en dåre
inte vinglande eller vilse
jag befaller henne att veta vem hon är
att hon är vild




Fri vers av Soldansare
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-05 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare