Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En eller flera

Jag kan ge dig allt
det du behöver
men jag blir aldrig ett av de där snygga liken i din garderob
så skaffa dig en Armani fru
medan jag irrar i stora städer med min bror
och anser över några koppar kaffe
att det mesta är relevant
när det blir tre besvikelser på två minuter
och jag undrar när du kommer att förstå
att ditt hej blev början till då
och jag blev grunden till resten
ja
mörka stunder i vita rum
och vi blir lätt till kontraster
när fåglarna sjunger sommaren till sin grav
men hör du stegen av tiden
som passerar utan att lämna spår
annat än i tomheten i min blick
du skulle nog bra gärna tysta ner mig
för du känner till de dominanta anlag
som styr
oförskämt givetvis
men min mobil sjöng om din födelsedag i morse
och jag tittade på ditt namn utan att först förstå vem du är
inget konstigt med det
för jag har sökt sanning i så många ansikten
att du lika väl kunnat vara en av dem som betydde så mycket
och åstadkom så lite
så nu sparar jag tusentals tårar
med att bara nonchalera kärlekens budbärare




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-05 18:47



Bookmark and Share


  DanSan
******************************

Vackert och ödesmättat skrivet ur
hjärtats djupa brunn . . .

*APPLÅDERAR*

******************************
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira