Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta dalar

I en dröm
sprang jag
men vaknade
av att natt blev dag.

I ett liv
fanns du
men mörkret
ser dej nu.

För länge sedan
när en ängel kom
så såg han dej
och vände om.

Vi lekte på ängar
som nu är svarta dalar
och jag vet inte längre
om det är du som talar

I din blick fanns det
något som
fick oss att vända om

Du var ett ljus
i mitt mörker
och nu jag
någon annan söker

Kommer jag finna
någon som du
eller kommer
ljuset sakta slockna ut?




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-05 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå