Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut



Den dagen var jag svagare än någonsin.
Då föll mina tårar likt regn nerför mitt fönster.
Jag önskade att jag aldrig skulle behöva möta
döden igen, någonsin.
Men livets önskningar svek mej och Gud lämnade
min sida.
Nu har jag snart tappat greppet om din varma, men snart kalla hand.
Förlåt mej. Jag går min väg nu. Levande
Och låter dig vara död.




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-07-05 20:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud lämnar aldrig den som tror.
Det är vi som lämnar Honom.
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå