Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag anser...

jag anser att det är fegt att blockera
så att jag inte kan ge dig ett svar

Jag anser det svinigt att anse att min dotters död
är något som man kan fnysa åt

men avd jag tycker spelar väl föga roll

Men varför läser du mina dikter...

snokare???




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2008-07-05 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP