Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tragikomisk verklighet


sommar

solen steker
på lönnfeta badgästkroppar
fettet rinner
ner för bergssidorna
och havet blir blankt
som efter
ett oljeutsläpp




Fri vers av tom boreland
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-05 22:51

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ser framför mig feta boskap och brännoffer... Nästan bibliskt...
2008-07-12

  Cris
Det skulle kunna bli en suverän tavla..
2008-07-06

  ***Wicke***
Haha, den var bra, här filtreras oljan genom sandfilter.
2008-07-06

  Sanningsägaren VIP
haha kärlek!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland