Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn...

Vad vet mitt barn om andra mänskor
vad bryr det henne hur de är
hon stapplar på
så glad mot
alla

hon tror att alla är en vän
att få

tids nog så märker hon hur alla lider
tids nog så märker hon
att hon ej når fram
tids nog...

men varför varför???
ska det var så
att det finns

en
smärtbar
gräns?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-05 22:53



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Oskyldiga är barnen, kan få den suraste gubbe att le i bästa fall. Sött kort på dig och lillgumman förresten! Längtar efter er, men snart ses vi ju!
2008-07-06

  Anders Nordlander VIP
Det varierar nog från människa till människa
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP