Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


förlorad syster



Det var hon och jag mot världen.
Ingen annan kunde tränga sig
igenom våran sköld av kärlek.
Alla våra minnen flyter som en
dimma runt mina fötter och
jag ryser till. Ensam sitter jag
här och andas in ångesten av
att vara ensam.
Släcker lampan i hopp om att
Gud inte ska se mej gråta.
Jag vill klara det själv nu.
Andas in ren luft.
Visa världen att jag är mer
än en trasig ärrad ung kvinna.




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-05 23:03



Bookmark and Share


  Rude Billy
känns igen
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå