Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poethimmel



I poeternas himmel
Är en duell att fäktas med pennan
Och ord
Istället för mord

Poeter borde ha mer att säga till om…




Fri vers av LassO
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 00:41



Bookmark and Share


    *Zenobia*
o när man tvingas lägga ner pennan i förlorad ordstrid har ingen blodspillan solkat ner papperet... :)
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO