Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytt är bytt


Vi byter kärring
Sa den ene
I fyllan och villan

Du får Lena så tar jag
Din Lillan
Nej va fasen ett sånt byte går inte bra
Din älghund emellan ska jag ha

Sagt och gjort, lyckan gjord
Av dessa från Sellnäs skogar
Och vad jag vet, så lever de visst
Ännu med sina nya rukor
Man kan ju tycka, sånt byte är trist
Men vad kan man vänta av såna, krukor




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO