Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogdanne




Drogdanne uti Skönvik
Får storstryk efter noter
Av gäng med hjälmar
Det är inte så lätt utan familjen
Om man går runt och hoter
Utan sina släktingssvärmar

Som man gjorde i Borlänge trakten
Där familjen hade makten
Nu voltar dom som det heter
I deras maktstruktur
Som är som andra planeter
Så fjärran, från normal, kultur






Fri vers av LassO
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-07-08 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO