Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bock grabbar


Nu blir de bock, grabbar
Jag har varit direktör på
Bank i 20 år, så jag vet

Samtidigt så hoppade han nästan
Över allt som fanns
Kostymen som spände innan
Utsattes för nästan övermänsklig belastning
Man kan säga att den var mer ”övertygande”
Än han var, för vem trodde att ”tygen höll”
När han gjorde såna krumbukter

Så han verkade närmast störd
Och med alla rutor mot gatan på
Skvallertorget 1 så undrade man
Ser folk detta med
Så måste dom undra vad en
Ljusblå, och övervikt-ig
Över-viktig direktör
Pysslar med, och vad vi gör där

Så tur att tygen höll, tänk er detsamma
Men med spruckna brallor som ramlat ner…
De hade vart nåt för SE banken
På SKVALLER torget…




Fri vers av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO