Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död är flickan


DÖD är flickan
Fast hon inte förstått det än
Pojken smittades, sexuellt överfört
Han trodde att sex, var nåt där en rörde sej
Och hon låg still
Men inte mer rörelse än de behövdes
Och inte för ofta

Nu har de bott tillsammans som döda
I 40 år
Men de kanske inte ens fattat
Att de är döda än, för de rör på sej, lite
Undrar om de förstår, när de dör på riktigt
Och
Om de ångrar sin tidiga död, då…




Fri vers av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-06 01:33



Bookmark and Share


  tårar av bläck
väldigt fint skrivet,
texten träffade en rakt in i hjärtat,
verkligen berörande.
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO