Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den trasiga klockan


Den trasiga klockan

Ser fungerande ut

För sekundvisaren rör sej

Men man bedrar sej för varje minut

Är en och samma

Lever den om och om igen

Som om, det var en repris

Som om livet, levdes

Samma samma samma

Stamma stamma stamma

Om och om

Igen och igen




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO