Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geeeväääärrrrr


Iiiiii gevär

Och se här

En ministär

Som inte lär

Sej ett förbannade dugg

Det är alltid, samma tugg

Mer kanoner och teknik

Chans att skapa flera lik

Sällsynt fråga, är etik




Fri vers av LassO
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO