Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem


Kommer hem
Tar en öl, eller en grogg
Saknar min balkong
Som jag ej har…

Än….




Fri vers av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-25 12:47



Bookmark and Share


  Lady Alassa
redan titeln går hem
mysigt skildrad vardaglig reflektion
2009-12-20

  anits VIP
Synd en balkong kan många
gånger vara guld värd, jag
har en balkong där växer
blommor jag ser på dom
mest genom fönstret, när
röken från grannen många
gånger är outhärdlig
2008-07-25

  Frederick
Hehe, låter kalas!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO