Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets höjdpunkter


Ensam i natten
Bastun är ännu ljummen
Sätter mej ner och njuter av
Att man nästan svettas

Skrämmer upp elden
Rökröret blir rött och hett
De ljusnar redan i Hälsingenatten
Och vattnet lockar
Slänger skopa efter skopa

Tar en öl och svettas
Hm, livet är underbart
Barfota över hela kroppen
Slänger i mej den sista ölen och
Ger mej iväg ner mot vattnet

Så fabulöst, underbart det är att leva ändå




Fri vers av LassO
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-06 01:11



Bookmark and Share


    StinusFinus
"Barfota över hela kroppen"
Den biten gillade jag :)
2008-07-06

  Stensamlaren
Livet är underbart! Det är så fint när man känner det :)
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO