Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester


Jag har semester, med liv
Sol, fester
Och matrester, om man inte äter ute

Och nu på slute en massa flytt
Med bärande och mycket nytt
Att göra

Vill inte höra
Mer om arbete nu
På några veckor

So… fuck work
For a while




Fri vers av LassO
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-09 01:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Ha en skön semester
2008-07-09

    *Zenobia*
trevlig semester o njut av vila o natur! :)
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO