Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du försökt, att se objektivt på nåt eller någon, när du är kär...


Fångad av


Du är fångad av en stormblind

För vem kan se

Med kärleksstinna ögon

När man tagists, med storm..




Fri vers av LassO
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-13 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO