Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå, busstrejken, häromdan...


Matarbuss


Matarbuss mellan tarmar och dörrkarmar
Har fått halsfluss så maten går
Inte ner
Och man får
Inte åka mer…
Tarmvred bland de som matar
eller kanske, tarm-vred och harmvred
Lätt att bli sned
av detta




Fri vers av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO